torsdag den 26. juni 2014

Hvem er ansat hvor?


Det er Hanne, som har fornøjelsen af at kunne tage en times vandretur efter arbejde på hospitalet i Ilulissat ud langs fjorden til de fantastiske is formationer, som man slet ikke kan forestille sig størrelsen af. Hanne har været i jobbet siden 1. juni 2014, og afløser Tordur på jobbet. Hanne kommer fra privat apotek i Jylland og har længe haft lyst til at prøve Grønland af.

I Aasiaat er Helene på 9. år den faste medarbejder i apoteket - hun har styr på alle detaljerne og yder god støtte til sygeplejerskerne på de to mindre sundhedscentrer i regionen.

Sisimiut Sundhedscenter har to farmakonomer ansat: Jette, som er den af os alle sammen, som har været i Grønland længst, nemlig siden 1990. Først nogle år i Nuuk og herefter i Maniitsoq og de seneste mange år i Sisimiut. For 5-6 år siden blev der opnormeret, således at to farmakonomer betjener Sisimiut og i en fast turnus tager Jette til regionens andet sundhedscenter hver 2. måned og bestiller og modtager skibsordrer.
Kathryn, som er Jettes kollega, har været i Sisimiut ca 1 år og kommer fra en stilling i industrien. Så det er også en baggrund man kan bruge heroppe.


Landsapoteket i Nuuk er med sine syv stillinger det største sted med farma-personale i Grønland: fire farmakonomer og tre farmaceuter.
Mette, har været på landsapoteket fra 2007 og indenfor det sidste halvandet år er de øvrige tre farmakonomer kommer til: Solrun (som også har været i Tasiilaq), Fie, som kommer fra privat apotek i Jylland og senest Lizette, som ½ år efter sin færdiguddannelse befandt sig hos os, fordi ægtefællen havde fået job i Nuuk. På farmaceutsiden har Kamilla været studernde hos os og er kommet tilbage. Efter tre år på stedet er hun fra 1. januar blevet souschef, mens Inge stadig er landapoteker (siden 2006). Vi har en ubesat farmaceutstilling, efter at Birgit (pensioneret apoteker) er rejst tilbage til Danmark.


I Qaqortoq i Sydgrønland er Helle ansat, efter en årrække i Østgrønland, Tasiilaq. I øjeblikket holder hun orlov og Beth varetager opgaverne. Beth er også et kendt navn heroppe, idet hun har siddet flere år netop i Qaqortoq inden barnebarn og efterløn trak mod Danmark. Heldigvis kan vi trække lidt endnu på Beth, når det kniber.

Tilbage er så Tasiilaq, hvor Chamilla er ansat. Først som vikar og nu snart 1 år som fast farmakonom. Det er en ensom post, hvis man ser rent apoteksmæssigt på det, men til gengæld har sygehuspersonalet i Tasiilaq ry for at være et godt sammentømret, således at man på arbejdet og privat er meget tæt på hinanden og støtter meget godt op om hinanden, uanset om man er eneste fagperson på et fagområde eller ej.
nuar til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar